Digital Office Intro

For English 

Q&A

Какво е co-working пространството?

 • Работнa точка, в която хора от различни екипи, сектори и компании се събират, за да работят и обменят информация.

Каква е разликата между офис пространството и online co-working пространството?

 • Co-working пространствата предлагат гъвкави решения за бизнеса, предприемачите, но и не само, докато физическите офис пространствата осигуряват персонализирано и лично място за срещи.

Кой се възползва от co-working пространството?

 • Co-working пространствата интегрират много предимства за физически лица, фрийлансъри, стартиращи фирми, модерни бизнеси, административни агенти, бизнес партньори, координатори. Пространството осигурява съвместна и професионална работна среда, която може да увеличи производителността, да подобри удовлетвореността, обмена на информация и да създаде прозрачна комуникация между разнородни страни.

Изглед от вътре

Digital%20Office%20View.png

Конфеденциална информация

 • От Кореспонденция може директно да се пише запитване, съобщение или друга вътрешна информация. Удобството е, че това позволява да се преглежда историята и да се организират комплексни задачи с различни теми, като всяка от тях има собствена хронология на комуникация, информация и отговори.
 • В Оферти се виждат ценови линкове, които са изпратени персонално.
 • В Документи - се показват всички персонални писма, чек-листове, разнородни документи, адресирани до получателя.
 • В Проекти - се представят задания, задачи и по-комплексни проекти, с цел проследяване на конкретна информация, срокове, статистика и т.н. Във всеки проект се създават ЕТАПИ, а в ЕТАПИ се създават ЗАДАЧИ. Към всяка задача могат да се добавят файлове, коментари, детайли, план или друга тематична информация към конкретната задача. Задачите имат статус, който помага да се управляват и проследяват, например: затворена, отворена, предстояща, очакваща коментар и т.н. Проектите също имат статус.
 • Files - в тази част се показват файлове, които са персонални и са качени от админите - например: дизайни, документи, презентации и т.н. Това помага да се достъпва по-лесно до информация, която е на 1 място.
 • Календар - дигитален инструмент за публикуване на публични събития, срещи, семинари, обучения, които да са видими за всички регистрирани участници.

Публична информация

 • В Продукти 1 и Продукти 2 бутоните са с различна насоченост. В първия таб са показани на каталожен принцип със снимка типа дейност, а вторият вид Продукти - са описани някои конкретни услуги с фиксирани цени. Информацията е също и публична, така че може да се споделя. Не е необходимо да сте в профила си, за да са видими. Digital Office Link
 • В Информационното табло е обща и също публично достъпна информация, която може да е полезна.

Най-бръз достъп до Digital Office e:

Или от ТОЗИ ДИРЕКТЕН ЛИНК

Регистрация

За регистрация е необходимо само няколко полета да се попълнят, след което администратор потвърждава регистрацията и вече може да се достъпа самостоятелно и ползва Digital Office като инструмент.

 • В други случаи, се прави регистрация на профил ръчно от администратор, ако е нов потребител/бизнес партньор и системата изпраща автоматичен имейл, за да си създаде той своята парола за достъп. В настройки може да се избере дали Панела да е на български или английски език, както и да се попълни обща допълнителна информация като адрес на доставка, офис, ЕИК, webiste, телефон и др. Допълнително е възможно да се добавят нови контакти към същия бизнес профил.

Препоръки

Препоръчва се за удобство да се запази линка за вход на удобно за вас място - например като Bookmark на интернет браузера или като линк в Notes (бележки), ако е за телефон, може и на Desktop да се направи shortcut.

 • Digital Office e адаптиран за мобилен телефон за бърза и удобна употреба. Неговите предимства са най-пълноценни, когато се ползва от компютър, защото мобилната версия е с променени размери и места на бутоните.

Digital Assistant

Линкът може да се споделя самостоятелно и да се добавя към външни уебсайт, социални канали, имейли, дигитални брошури и много други места. Това е основният Front-end асистент за приемане на запитвания.

Линк за връзка

Пряко участие в организацията, работата и управлението на Проект и Задачи за изпълнение

Достъпът се предоставя от Администратор (индивидуално).

Вход към Project Performance 

Присъедини се към Digital Office Team

Обичаш екипната работа и управлението на информация през компютър? Желаеш да развиваме съвместно партньорство? Сподели на кратко твоите умения и насоченост, за да се запознаем с предимствата и възможностите.

Apply for Digital Office Member

Бъдете 1-ния процент

Кликни тук, за да разбереш.

10-те правила на нашата Игра

auto

Did you find this article useful?