For Sponsors | За спонсори

Пълноценно щастие се развива, когато Добронамереността, Социалната отговорност и Хуманността си взаимодействат, тогава и Полезният ефект се умножава в пъти по-цялостно и по-въздействащо. Това се постига първо с Доброто намерение и Желание, след това идва въпросът под каква Форма, а най-накрая за каква Цел.

Holistic е създаден в България с визията да подкрепяме и развиваме силата на Човешкия интелект, съдържащ блясък, стил и безкраен потенциал. Организацията се отличава, защото преоткрива и пресъздава съвременни решения по по-интелигентни, практични и справедливи начини, методи, форми и комбинации.

Една от целите й е да обедини разнородни видове групи и лица под своята концепция за даване, подкрепа и партньорства.

Holistic се стреми да активира и мотивира компании, организации и хора да се включат и подкрепят значими каузи, добри практики, талантливи хора, социални кампании, идеи, творчески проекти, групи в неравностойно състояние, насърчаване бизнес развитието на българската култура, наука, спорт, интеграция на иновативно образование, подобрена финансова грамотност и успешна комуникация, практични концептуални стратегии и други стойностни насоки с обществена насоченост, които повишават добавената стойност.

Всички тези инициативи заслужават подкрепа от бизнеса, гражданите, но и не само. Наша обща отговорност е съвместно да развиваме и насърчаваме солидарната икономика, дарителството, помагането и да възобновим социалната емпатия.

Каним Ви да партнирате с нас и да ни подкрепяте по начин, който можете.

Свържете се с екипа, за да разберете допълнителна информация.

Holistic е иновативен и престижен маркетинг бранд, който подкрепя и обединява идеите, хората, организациите и уникалното информационно know-how представяне с качествено мултимедийно съдържание…

Did you find this article useful?